Alla inlägg den 23 april 2013

Av Jessica - 23 april 2013 21:35

Idag har jag varit på läkarbesök igen, de är ju tur man är rik... Eller??!

Läkaren skrev ut antidepresiv medicin jag tog 1 tablett igår håller på att dö av huvudvärk och illamående. Men de va mycket vanliga biverkningar sade han. Sen har han skickat iväg remiss för gastoskopi de här med min magverk verkar vara ett mysterium, han sa att han förstod att jag börjar bli deprimerad och han blev nästan det av att läsa min journal. Han vill absolut inte att jag träffar någon annan läkare han vill sköta detta nu, bokade in ett möte med mig trots att han inte har tid.

1000 läkarbesök och ingen har gjort ett skit. Om en vecka ska jag öka dosen med antidepp då det inte va bra att börja hårt. Sen ska jag få prata med kurator för att gå in i djupet på den ångest jag tydligen utan min vetskap har fått.  Hoppas verkligen att det blir bättre nu. Denna läkaren har jag verkligen fått bra kontakt med och han verkar ta tag i saker och ting. Han klämde på min mage och bröt på sin tyska med huvudet på sne... Du är svälld och hård, jag tycker verkligen synd om dig. Jag ser hur du lider av detta.


Han förstår mig, äntligen säger jag.. :D (JAG FÅR ÄTA GLUTEN OCH MEJERIPRODUKTER IGEN)


Jag fick fortsatt sjukskrivning och är sjukskriven tills jag ska åka på resa till Turkiet vilket han va jätte glad över att jag skulle. Jag behöver det sa han. Men jag saknar jobbet himla mycket! Vill dit och skratta med mina älskade kollegor.


Aja nu är de dags att krypa ner under filten i soffan och läsa en bok. Håller tummarna att huvudvärken/illamåendet från helvetet släpper...


  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards