Alla inlägg den 16 april 2013

Av Jessica - 16 april 2013 01:44

Nu är det bokat och klart, fy så skönt det ska bli att komma iväg och bara vara borta ett tag. Komma iväg och njuta med gott sällskap och strandliv. Kommer ju inte direkt vantrivas på detta hotell. Jag och Fröken Zottele

     

(Bilderna är från Google.se)

100m till stranden och fantastisk buffé, ibland är man bara så lycklig.


Denna dagen har annars varit katastrof med läkarbesök och sjukskrivning. Smärtan som kommer och går hela tiden blir värre och mellan varven kan jag knappt andas för att de värker så förbannat. (ursäkta franskan)

Fick ordinerat av läkaren att undvika gluten och mejeriprodukter. Sen ska jag ju givetvis fortsätta vara försiktig med hårdsmält mat och stark mat. Hmmm mycket spännande. Va blev de kvar?? Morötter och nyponsoppa?


Va ner på ICA och insåg att glutenallergiker har inte mycket valmöjlighet och fy va dyrt det är. 500g pasta för 33kr. hualigen de kostar tydligen att ligga på topp. Dessutom ska ja undvika mejeripodukter med så utbudet blev genast mycket mindre.


Läkaren sjukskrev mig på grund av min nedstämda energi och trötthet, vad passade inte bättre än att fullfölja bokningen till Alanya då. Det kommer att bli hur underbart som helst, komma iväg vara ensam med fantastisk tjej.

Längtar så jag spricker. :P  

Kanske dags att införskaffa sig en Bikini eller två. :D Något bra tips? PLASK!


Nu är det sovstund. Godnatt! <3

  

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards